30 Ιανουαρίου 1971 – Των Τριών Ιεραρχών

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της Β/μιας εκπαίδευσης Άρτης με τους γυμνασιάρχες και τον επιθεωρητή τους, φωτογραφίζονται κατά την την εορτή των Τριών Ιεραρχών με φόντο το ναό της Παρηγορήτισσας.

Στην πρώτη σειρά διακρίνονται οι : Δ. Σουγλές, Ε. Εξάρχου, Τέτα Παρηγορίτσα, άγνωστη, Χουλιάρας (Γυμνασιάρχης του Β’ Γυμνασίου) σύζυγος επιθεωρητού, Ταμβακλής, σύζυγός του, Κ. Παπαιωάννου (Γυμνασιάρχης Α’ Γυμνασίου), άγνωστος, σύζυγος Κώστα Τσίρη, Κώστας Τσίρης και Κ. Μεγαπάνος (γυμναστής)

Στη δεύτερη σειρά διακρίνονται : 2η η Μαρία Ραβανού, 5η η Μαριάνθη Κοίλια, 6ος Γ. Κοίλιας, 11ος Παναγιώτης Λακιώτης και 13ος Τσάπαλης.

Στην τρίτη σειρά διακρίνονται οι : 4ος Πέτρος Πετρής, 5ος Δημήτριος Θεοχάρης, 7ος Σωτήριος Γιαννούλης και 9ος Βασίλειος Ζαχαρής.

Στην τέταρτη, επάνω σειρά διακρίνονται οι : 1ος Τσανταρίδης, 4ος Δημήτριος Χούσος, 5ος Τσαμαδιάς, 7ος Δημήτριος Σύγκελος και 8ος Κ. Χρηστίδης. (Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του Πέτρου Πετρή όπως δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του Κ. Τσιλιγιάννη Η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ)

Δημοσιεύθηκε στην Η Εκπαίδευση στην Άρτα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *