Η Άρτα το 1930 (1)

Το πρώτο μέρος από μια πανοραμική φωτογραφία της πόλης της Άρτας το 1930 από τον R. Holtermann, που την χωρίσαμε σε 5 κομμάτια για να μπορέσουμε να την δούμε πιο καθαρά. Πρόκειται για την ανατολική πλευρά της πόλης, πύλη εισόδου για όσους ταξίδευαν από το νότο. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το λόφο πάνω από την πόλη. Διακρίνεται το Κάστρο, ο Άραχθος ποταμός και στο βάθος τα σπίτια της Βλαχέρνας. Μπροστά, τα σπίτια της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, αρκετά από τα οποία είναι νεοκλασσικά. Η φωτογραφία έχει καλή ανάλυση και μπορείτε, αν την μεγεθύνετε, να δείτε πολλές λεπτομέρειες. (Φωτο από αρχείο Οικογένειας Χόλτερμαν )

THE TOWN OF ARTA IN 1930

The first part of a panoramic photo of the city of Arta in 1930 by R. Holtermann, which we have divided into 5 parts so that we can see it more clearly. This is the eastern side of the city, a gateway for those travelling from the south. The photo was taken from the hill above the town. The Castle, the Arachthos river and in the background the houses of village Vlaherna can be seen. In the foreground, you can see the houses of the Agios Georgios district, several of which are neoclassical. (Photo Courtesy of the Holtermann Family)

Δημοσιεύθηκε στην "Οι φωτογραφίες του Richard William Holtermann από το ταξίδι του στην Άρτα και την Πρέβεζα". Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *