Διασχίζοντας τον κάμπο της Άρτας – Φωτο Νο. 1

Η φωτογραφία Νο 1 της πρώτης ομάδας φωτογραφιών με τίτλο “Διασχίζοντας τον κάμπο της Άρτας με αυτοκίνητο – Περνώντας πάνω από ένα ανάχωμα ανάμεσα στο Alebe Sparanka και την πεδιάδα του Αράχθου”. Ο τίτλος της φωτογραφίας Νο 1 είναι “Ένα πέρασμα ανάμεσα στο ανάχωμα και την τάφρο, γεμάτο με χαμηλούς θάμνους” και απεικονίζει τον R. Holtermann να ανιχνεύει την περιοχή, πιθανόν για να δει το βάθος της τάφρου και το πόσο εύκολο θα είναι να την διασχίσει το αυτοκίνητο που βρίσκεται από την άλλη πλευρά, πίσω από τους θάμνους. (Φωτο από αρχείο Οικογένειας Χόλτερμαν)

CROSSING COUNTRY WORK WITH THE CAR – Photo No. 1

Photo No. 1 of the first group of photos entitled “Crossing the plain of Arta by car – Passing over an embankment between Alebe Sparanka and the Arachthos plain”. Photo Νο. 1 is titled “A Cut Through The Dyke & The Borrow Ditch Filled With Cut Salt Scrub” and depicts R. Holtermann surveying the area, possibly to see the depth of the ditch and how easy it would be for the car to cross it. The car can be seen on the other side of the ditch, behind the bushes. (Photo Courtesy of the Holtermann Family)

Δημοσιεύθηκε στην "Οι φωτογραφίες του Richard William Holtermann από το ταξίδι του στην Άρτα και την Πρέβεζα". Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *