Δημοτικές Εκλογές 1954

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Γεώργιος Ζέρβας (μαιευτήρας – γυναικολόγος, με μεγάλη κλινική πίσω από τον Ο.Τ.Ε.) τρίτος από αριστερά με το παπιγιόν στην οδό Σκουφά, κοντά στην πλατεία Μονοπωλείου.

Διακρίνονται από αριστερά : Νίκος Σιμιτζής (Δήμαρχος Αρταίων 1975 – 1982), Νικόλαος Κλαφούνης, Άρης Βενέτης (Ιατρός – χειρούργος με μεγάλη κλινική στην Άρτα), Δημήτριος Αλίβερτης (Κτηματίας), Βασίλειος Νικολόπουλος (Έμπορος).

Πίσω αριστερά : Γεώργιος Λιάκατσας (Λεωφορεία ΚΤΕΛ), Δημήτριος Σκορδής (Έμπορος – Γενικό εμπόριο), Νίκος Οικονόμου ( Κτηματίας , Άσσος του Παναμβρακικού 1937 – 1952). Δεξιά ο Μενέλαος Τασιάς με την τραγιάσκα του (σήμα κατατεθέν) με μεγάλο κρεοπωλείο. Στην άκρη πίσω του ο Σωκράτης Παναγιώτου (Βενζινάδικο στη διασταύρωση Κρυστάλλη – Σκουφά). Ο μικρός που μας χαμογελά είναι ο Ελευθέριος Φλούδας (Τελειόφοιτος Παντείου, Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, Εκ των ιδρυτών του Συλλόγου «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»), και ο Αλέκος Κωστούλας. (Φωτο από αρχείο Γιάννη Νίκα – Παρουσίαση Κ. Μπανιάς)

Δημοσιεύθηκε στην Η Άρτα στο πέρασμα του χρόνου. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *