ΤΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ

——————-

H διάθεσή μας τις τελευταίες μέρες κάθε άλλο παρά «αποκριάτικη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας….
Με τις σημερινές δημοσιεύσεις ας θυμηθούμε, έστω και για λίγο, ευχάριστες, αποκριάτικες βραδιές από το αρχείο του Γιάννη Νάκα και τις Απόκριες στο Bar 39.

Στη φωτογραφία «1986 – Διαφήμιση του “BAR 39”, του Γιάννη Νάκα που βρισκόταν επί της Σκουφά, στη θέση που είναι σήμερα το εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο».
(Φωτο Β. Γκανιάτσας) 


——————

Απόκριες 1984 (ή 85) στο Bar 39. Από αριστερά Πάνος Μάνθας, Κίμωνας Σκορδής, Γιάννης Νάκας, Αλέκα Ευταξία και…Δράκουλας! (Φωτο από αρχείο Γιάννη Νάκα) 

—————-

Bar 39 – Aπόκριες στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Από αριστερά Γιούλη Τσέτη, Σταματία Παπαδημητρίου και Γιάννης Νάκας. (Φωτο από αρχείο Γιάννη Νάκα) 

—————————

Bar 39 – Aπόκριες μέσα της δεκαετίας του ’80. Από αριστερά ο αξέχαστος για τους φίλους του Βαγγέλης Γκούντας και στο μπαρ ο Γιάννης Νάκας και η Μαίρη Καρρά. (Φωτο από αρχείο Γιάννη Νάκα) 

——————-

Bar 39 – Aπόκριες μέσα της δεκαετίας του ’80. Άραβας της παρέας ο Γιάννης Νάκας. Στο βάθος η Άννα Πανάγου. (Φωτο από αρχείο Γιάννη Νάκα) 

Δημοσιεύθηκε στην Οι Αποκριές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *